2012-05-01

RŪSIO PATALPŲ TVARKYMAS

Rūsio patalpose prisikaupę šiukšlių ir nereikalingų daiktų, kurių bendrose patalpose būti negali, tai prieštarauja gaisrinės saugos reikalavimams.
Dalis rūsio patalpų išvis nerakinamos ir priverstos visokio šlamšto.
Rūsiuose dėl prastų durų dažnai apsilanko vagys.
Kaip matyti antroje nuotraukoje, neapšiltintas stovas, skirtas tiekti karštą vandenį radiatoriams butuose, šildo rūsį ir šitaip didelė dalis brangios šilumos, skirtos butams šildyti, - prarandama.
Rūsio patalpų grindys aplipusios fekalijomis.

Darbų eiga: Rūsio durų keitimas (jei iki šiol nėra pakeistos), gyventojų organizavimas susitvarkyti savo sandėliukus, bendrų rūsio patalpų valymas bei žemių iš duobių po kojų valymo grotelėmis iškasimas,

Būklė: palankiausių sprendimų paieška.

[2012-07-03]
Rūsio patalpos sutvarkytos. Patalpose nuvalyti voratinkliai, išneštos šiukšlės, išsiurbtos grindys, o patalpos dezinfekuotos.
Išvežta 7 konteineriai šiukšlių (70 m3)!

[2012-08-30]
1, 3, 5 ir 6 laiptinėms pakeistos rūsio durys. Įstatytos metalinės durys su saugesne spyna. Durys apšiltintos, tai leis taupyti namo šilumą.










1 komentaras:

  1. Būtina sutvarkyti visas rūsio patalpas (koridorius ir sandėliukus). Nereikalingus daiktus, tiesiog sukraukite koridoriuje prie savo sandėliuko (iki 2012 birželio 18 dienos).
    Galite palikti atrakintą sandėliuką ir išmesime viską kas yra jame, o jei nenorite, kad išmestume, pasirūpinkite, kad sandėliukas būtų užrakintas.
    2012 birželio 18 dieną bus atvežtas didelis konteineris ir į jį bus sukrautos visos šiukšlės iš rūsių.

    AtsakytiPanaikinti